Piccolo circo de hilo en la FIRA DE TARREGA

FIRA TÀRREGA
Petit circ de fil i aire
12-13-14/09/2014
ESCOLA D’ART I SUPERIOR DE DISSENY ONDARA
Plaça del Centenari, s/n., Tàrrega (Lleida)

video: https://vimeo.com/49154473

foto de Daniela Florencia Visciglio

foto de Daniela Florencia Visciglio

 divendres i dissabte I viernes y sabado I  friday and saturday I vendredi et samdi I 10.30h
diumenge I domingo I sunday I dimanche I12.30 h

Tot començarà quan el Circ tanqués i l’única ballarina-titella que s’ha quedat – o que ha estat oblidada – passa el seu temps a netejar, posar en ordre i arreglar les caixes del Circ. Amb una mica de fantasia transformarà les ocupacions més avorrides en meravellosos jocs, danses i històries que recorreran les aventures del Circ pel món, fins a arribar al seu somni d’arribar a ser funàmbula …

Todo comenzará cuando el Circo cierra y la única marioneta- aprendiza que se ha quedado – o que ha sido olvidada – pasa su tiempo a limpiar y poner en orden. Con un poco de fantasía transformará las ocupaciones más aburridas en maravillosos juegos, danzas e historias que recorrerán las aventuras del Circo por el mundo, hasta llegar a su sueño de llegar a ser funámbula…

Everything starts when the Circus closed and the only apprentice-puppet that has been – or has been forgotten – spends her time cleaning, tidying and arranging the Circus stage. With a little imagination, she will transform most boring occupations in wonderful games, dances and stories where Circus will travel around the world, to reach her dream of becoming tightrope walker …

On commence quand le cirque fermé pour les vacances et la marionnette se découvre toute seule – ou a été oubliée- Elle passe son temps à nettoyer, ranger le petit cirque. Avec un peu d’imagination va transformer les professions les plus ennuyeux en jeux merveilleux, danses qui feront le tour des aventures du cirque autour du monde, pour arriver finalement a son rêve de devenir funambule …

Coreografía e interpretación Antonella D’Ascenzi
Dirección artística Pasquale Marino
Asesoramiento manipulación títeres y objetos Cristina Robledillo
Escenografía original Oscar Merino González
Diseño de vestuario Cristina Robledillo
Filmación Georgie Uris
Foto de escena Daniela Visciglio
Música: Pino Ciccarelli, Circus Marcus, Laurent Zoppis, Insula Dulcamara
Realización de objetos y títeres Antonella D’Ascenzi

Flyer_espai_La-maletaloghi

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *