Agenda OTOÑO 2018

unnamed-3.jpgEste otoño empezaremos con actividades gratuitas – dos talleres para mujeres- para seguir reflexionando sobre discursos de género desde el cuerpo, la acción y la danza, nuestra materia cotidiana.
A seguir estaremos en residencia en el espacio de Can Gassol de Mataró con la obra Piccolo Circo de hilo: la idea será buscar nuevas intuiciones escenográficas, profundizando la propuesta visual de la pieza ¡Buena lectura!

unnamed

EN ESCENA 20 de octubre a las 18h en CAN GASSOL (Mataró) presentaremos la obra PICCOLO CIRCO DE HILO, entrada gratuita, teatro visual, danza y títeres para público familiar. LA OBRA FORMA PARTE DEL CATALOGO PROGRAMA.CAT Y RAEE de la Red Aragonesa 2018


EL MITE DE LA MITJA TARONJA

unnamed

DEL 10 D’OCTUBRE AL 19 DE DESEMBRE, tots els dimecres de 10.30 a 12.30 h
TALLER GRATUÏT de dansa-teatre i gènere per a dones.

Taller vivencial on es fan diferents dinàmiques per afavorir el treball de les emocions i la comunicació en llibertat des d’una prespec-tiva de gènere i intercultural. En aquest taller es refexiona sobre les desigualtats de gènere i es treballen les relacions de parella i l’amor romàntic, així com les diverses manifestacions de la violència masclista en les relacions personals afectives quotidianes, amb la fnalitat de prevenir-les.

Inscripcions: Les dones interessades s’han d’adreçar al PIAD de les Corts, a la plaça Comas, 18. També poden trucar al 932 916 491 o bé escriure un correu electrònic a l’adreça del PIAD les Corts: piad_lescorts@bcn.cat


“DONES QUE HABITEN COSSOS” 8ª edició
Laboratori anual de dansa-teatre i gènere: “QUAN EL COS ESTIMA”

unnamed-1

Del 18 d’octubre al 13 de desembre (7 sessions). Dijous de 18.30 a 20h
A càrrec d’Antonella D’Ascenzi

Durant el taller reflexionarem sobre el mite de l’amor romàntic amb el cos i el moviment, per desvetllar els límits de les creences adquirides i reinventar una cultura sense violència, creant un espai per compartir experiències i vivències entre dones de diferents generacions. Taller gratuït.

Para Info e Inscripciones: Centre Cívic Barceloneta

Foto del performance presentado en junio 2018 en el Centre Cívic Barceloneta

unnamed-2.jpg

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *