QUAN EL COS RECORDA – dansa social i gènere [cat]

8 de juny 2018 a les 20h, Centre CÍvic Barceloneta, c/conreria 1-9, Barcelona, ENTRADA GRATUÏTA

Quan el cos recorda 2018

 

El performance Quan el cos recorda és una peça de dansa i gènere que donarà veu, imatge i cos a la relació entre nosaltres i les mares, re-construint una linea femenina que relata desitjos, somnis i memòries de cossos presents i passats.

Dones de totes les edats del barri de la Barceloneta i de la ciutat seran les protagonistes d’aquesta peça, resultat d’una reflexió que al llarg de l’any ha involucrat el cos, els records i els rols de gènere.

Mostra del projecte «Dones que habiten cossos» amb dones de totes les edats. Creació i direcció Antonella D’Ascenzi, assistència coreografica Vanessa Kamp.

Dones que habiten cossos és un projecte iniciat en el 2011 d’una idea de Antonella D’Ascenzi amb el suport del Centre Cívic Barceloneta: en set edicions anuals s’han investigat diferents temàtiques de gènere, utilitzant la dansa com a motor de la recerca i involucrant dones de totes les edats.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *